Вижте всички видеа от септемврийското събитие на Apple

iMagazin
17/09/2020 ❘ 14:00

Тази година, датата на първия учебен ден - 15 септември, съвпадна с първото голямо Apple събитие за есента. Видяхме представянето на Apple Watch Series 6 и Apple Watch SE, както и новите iPad 8 и iPad Air 4. Нека си припомним в обобщение показаното от Apple във вторник вечерта, а какъв по-лесен начин за това, освен да изгледаме всички кратки видеа, които бяха пуснати по време на събитието.

Apple Watch Series 6

Започваме с видеото за Apple Watch Series 6. Повече за представеното шесто поколение Apple Watch можете да разберете тук, а клипът към него беше един от най-впечатляващите, които видяхме във вторник.

Макар и да нямаше специално видео за по-бюджетната версия на смарт часовника - Apple Watch SE, от компанията покзаха клип, наблягащ на важността на интелигентната разработка за здравето и дори за живота на много хора.

Третото видео, свързано с Apple Watch, демонстрира новите изгледи на циферблата на часовника.

iPad Air 4

Без съмнение, новият iPad Air успя да ни впечатли с безрамковия си дизайн и цели пет разцветки на корпуса, а видеото, с което той бе представен, е издържано в характерния за Apple стил.

Последното видео от септемврийското събитие на Apple, което намираме в YouTube канала на компанията е свързано с новата фитнес услуга Fitness+. Благодарение на нея, можете да тренирате с някои от най-добрите треньори и фитнес инструктори, като вашите показатели ще бъдат видими в реално време, на екрана на вашето Apple устройство.

Източник:iMagazin