Ето какви биха могли да са имената на очакваните iPhone поколения

Konstantin
23/09/2020 ❘ 13:30

Вече знаете, че повечето източници загатват за появата на цели четири изцяло нови iPhone поколения. Вероятно прогнозираните разработки ще се появят по някое време на месец октомври или само след няколко седмици. Без никакво съмнение, вниманието на голяма част от потребителите още от сега е насочено към най-бюджетния и определено доста атрактивен 5.4 инчов модел с разпънат екран във всеки край и вградена TrueDepth камера, но нека видим и как компанията може да именува очакваните смартфони.

Вече разгледахме официалното изявление на финансовия директор на Apple Лука Маестри от преди близо месец, според което за разлика от миналата година, когато iPhone продажбите стартираха края на септември, тази година очакваме доставката да се забави с няколко седмици. Все пак наложените мерки срещу COVID-19 дават негативно отражение върху огромна част от компаниите и то в световен мащаб, но нека видим и с какви имена биха могли да се отличават очакваните разработки, според една от последните публикации в Twitter акаунта на L0vetodream, макар и информацията да не е потвърдена официално от Apple:

  • iPhone 12‌ mini
  • iPhone 12‌
  • ‌iPhone 12‌ Pro
  • iPhone 12‌ Pro Max

Зад първото име се крие прогнозираната 5.4 инчова разработка, плътно след нея се подреждат двете 6.1 инчови предложения, докато съвсем логично, зад вариант Pro Max се крие 6.7 инчовия смартфон, а ние ви припомняме, че според една от последните прогнози на Bloomberg, 5.4 инчовата разработка, заедно с 6.7 инчовото поколение или смартфона на Apple от най-висок клас ще се появят след 6.1 инчовите разработки. Съществува реална вероятност, с първите 6.1 инчовите смартфони да се запознаем през октомври, докато 5.4 и 6.7 инчовите смартфони да се появят на втори етап по някое време на ноември месец.

За да видите съпоставка на размерите на очаквания 5.4 инчов iPhone спрямо актуалните към днешна дата поколения, натиснете тук.

Източник:iMagazin